Stian Reinertsen
Spiller nr 7 - Stian Reinertsen
Stian er klubbens juvél, som vi håper å selge til Kongsvinger når tiden (og gutten) er moden. Som spiller er han en teknisk og spillbar kar, som har et godt reportoar av finter. Han elsker å drible, noe som har gitt han tilnavnet "Ronaldo Brusdram". For øvrig har han et utrolig drag på damene, og bildet hans blir sikkert lastet ned av mange håpefulle.

Født: 01.04.1978.
Tidligere klubber: Har spilt på S.I.L hele mitt liv. Har også spilt på det Nord-Norske juniolandslaget, sentral midtbane i 1996. Debuterte på A-laget til S.I.L. i 1995 mot Grand Bodø hvor vi forøvrig vant 5-1.
Høyde: Ca. 184.
Største opplevelse: Utvilsomt turneringen i Tromsø hvor jeg spilte på det Nord-Norske juniolandslaget. Å spille sammen med de beste juniorene fra landsdelen var bare helt utrolig. Spilte forøvrig mot Michael Owen. Kampene mot Rapid Wien, Newcastel og Gøteborg var helt spesielle. Husker også mine to mål mot Rapid, helt
utrolig deilig. På tribunen satt det speidere fra toppklubber i England, Norge, Sverige og Tyskland og analyserte hver bevegelse. Mye luksus var det også.... presse.... egne massører... glimrende hoteller.... aktiviteter uten fotballen.... egne drakter, overtrekksdrakter. En optimal helg!!
Skonummer: Regner med at det fotballskonummer du er ute etter: 43.
Favorittspiller: Har alltid vært Peter Beardsley. En spiller med hjerte for fotball og en spiller som var stabil og god i sin storhetstid. Steve McManaman er vel den jeg liker best nå...har de egenskaper som alle fotballfans liker. Driblekunster og driv er noe av det jeg liker ved ham. Har ekstreme egenskaper noe som jeg er meget svak for.
Favorittlag: Liverpool. Ingen over, ingen ved siden.
Favorittsidekommentator: Uten tvil Lars Tjærnås. En meget intellektuell herremann som har mye å bidra med. Mye kloke ord og ikke så mye viss-vass slik som
mange andre. Har beina på jorda og en utpreget realist. Tenker seg om før han sier noe, noe som gjør han til en meget respektert mann.
Posisjon på banen: Liker en sentral midtbaneposisjon. Fungerer også godt som indreløper.
Ambisjoner: Bli så god som overhodet mulig.
Mål med G.B. I.F.: Skape ett lag bygd opp av venner. Gjøre det hele til en tradisjon med at dere stiller et lag(dette blir nok mitt første og siste), spille turneringer
sammen osv. Vi må utnytte sjansen når vi har den....felleskapet er unikt!!
Ellers så må jeg få si at jeg tro dette blir meget bra og du helt sikkert kommer til å stå ferdig med et glimrende produkt i form av ei hjemmeside.