Næringsliv og Kurs

Hva vil du bli når du blir stor?

Liv og virke:
TIHLDE Næringsliv og Kurs – NoK blant venner – er teamet som har ansvaret for å bevisstgjøre IT-sektoren på hvilket solid nivå studentene fra TIHLDE holder når man etter hvert skal ut i arbeidslivet. Dette er i all hovedsak proaktivt arbeid ut mot HR-avdelinger med sikte på å arrangere bedriftspresentasjoner, kurskvelder, bedriftsbesøk eller andre relevante arrangementer som setter arbeidssøker og arbeidstaker i god kontakt så tidlig som mulig.

Det er også Næringsliv og Kurs som forvalter rollen som TIHLDEs ambassadør inn mot ulike næringslivsrettede samarbeid på tvers av linjeforeninger, studentorganisasjoner og campustilknytning.

Har du innspill og forslag til kurs/foredrag som du savner ved skolen? Ikke nøl med å ta kontakt med NoK, så vil vi se på mulighetene for å realisere dine gode idéer.

Intern organisering:
Teamet er representert i TIHLDEs hovedstyre ved Næringslivsministeren, som leder arbeidet og har ansvar for å koordinere og følge opp teamets øvrige medlemmer. Disse er svært viktige støttespillere i arbeidet med å promotere linjeforeningens rykte hos bedriftene, holde hjulene i gang, gjennomføre arrangementene som avholdes og å pleie kontakten med næringslivet. Næringslivsministeren velges av TIHLDEs generalforsamling på høsten og gruppens øvrige medlemmer tas opp fortløpende etter behov. Det kreves ingen forkunnskaper for å være med i Næringsliv og Kurs, men man bør være interessert i å være med å ivareta gruppens ansvar overfor studentmassen. I tillegg kommer man svært langt med grunnleggende rettskrivingsferdigheter, et lite glimt i øyet og en vilje til å by på seg selv for å få arrangementene i boks.

Gruppens medlemmer:

~ Sindre Toft Nordal – Leder – 2. klasse, Dataingeniør
~ Andreas Hammer – Kursansvarlig – 2. klasse, Dataingeniør
~ Håvard Langdal – TKD-kontakt – 3. klasse, Dataingeniør
~ Jonas Krokan Ledal – 3. klasse, Drift av datasystemer
~ Per Gunnar Brødreskift – 1. klasse, IT-støttet bedriftsutvikling
~ Jørgen Nygaard – 1. klasse, IT-støttet bedriftsutvikling
~ Jonas Wahlberg – 1. klasse, IT-støttet bedriftsutvikling
~ Toni Vučić – 2. klasse, Dataingeniør

Om du lurer på noe som helst vedrørende gruppa og dens virksomhet er det bare å ta kontakt på gro.edlhitnull@lekaro eller TIHLDEs facebookside.