Klassedag 20/8 18:00

Mandag den 20. august er første klassedag! Dataingeniør og IKT-basert samhandling skal på fest, mens IT-støttet bedriftsutvikling og Drift av datasystemer skal på scavenger hunt! Fredag den 24. august kjører vi samme opplegg igjen, og bytter på rollene.

Klikk på arrangementene under for å se detaljer rundt arrangementene

KLASSEFEST
Dato Tid Sted Tema Hashtag
20/8 18:00 Sukkerhuset Come as you are #IkkeHeltMinType2
Klassefesten på Sukkerhuset er for å bli kjent med de du skal gå i klasse med de neste årene. Dette er en temafest, og hver faddergruppe avtaler et eget tema innad. Originalitet og kreativitet settes som alltid stor pris på!

Sukkerhuset Kjeller og Scene er en studentpub som ligger i Sverres Gate 15, på Kalvskinnet Campus. Her er TIHLDE-medlemmer ofte å finne,
enten det er på quiz, på scenen, bak baren, eller bare for en aldri så liten etter-skolen-pils. Absolutt en plass å bli kjent med!

SCAVENGER HUNT
Dato Tid Sted Tema Hashtag
20/8 17:00 Sentrum Come as you are #JegFantJegFant

Team building! Her vil det bli delt ut en liste av flaue, morsomme og merkelige oppgaver som gir ulike poeng. For å få poeng for oppgavene som gjennomføres må det legges ut film eller bilde på faddergruppens instagramkonto. Den gruppen som skaffer flest poeng i løpet av dagen vinner!