Immatrikulering

Hva er immatrikulering?

Hvert år kommer det omtrent 8000 nye NTNU-studenter til Trondheim. Immatrikuleringen er en felles samling for disse studentene, og markerer starten på studietiden.
På immatrikuleringen så vil rektor ønske dere velkommen til NTNU, og det blir selvfølgelig underholdningsinnslag for å sette preg på begivenheten.
Dette blir også ditt første møte med dine medstudenter og linjeforeningen din.
Vi samles for felles avmarsj til Kalvskinnet på forsiden av Hovedbygget 11.30, etter paraden. Se etter plakat med navnet på studieretningen din, fane med TIHLDE-logoen, og ballonger.

Program

Sted: Gløshaugen, den store plena bak Hovedbygningen

09.15: Oppmøte
Det er alltid lurt å være ute i god tid, spesielt så pleier offentlig transport å være underbemannet denne dagen, så beregn god tid.

09.30 – 10.00: Underholdning og informasjon

10.00 – 10.45: Offisielt program

10.45 – 11.30: Parade
Bli kjent med studentorganisasjonene på NTNU. Stands og moro langs hele løypa.

11.30: Felles avmarsj til Kalvskinnet
Fadderene vil veilede dere ned til Kalvskinnet. Merk at alle studielinjene skal til forskjellige undervisningsrom, så vær sikker på at du er i riktig gruppe før dere begynner å gå.

Kontakt


Kart over Gløsheugen

Fra kartet så ser du at vi er å finne rett sør for Info-bygget(åpner kart i ny fane).

Dersom du har spesielle behov, ikke finner dine medstudenter før vi går ned mot Kalvskinnet, eller av en eller annen grunn ikke kan møte på Immatrikuleringen, så ta kontakt med din hovedfadder, så hjelper vi deg.

Dataingeniør:
Informatikk, Drift av datasystemer:
IT-Støttet bedriftsutvikling: