Bedriftspresentasjon med Microsoft University

Posted by Ingvild Broen - Jan 17, 2018 - Bedriftspresentasjon - No Comments

 

Dato: Tirsdag 30. januar
Tidspunkt: 16:15
Hvor: KA-TBA001, Akrinn
Åpent for: Alle studieprogram, alle trinn
Prioritert ved høy pågang: 3.- og 5.-klasse
Plasser: 60
Øvrig informasjon: Pizza og mingling med bedriftsrepresentanter etter presentasjonen
Påmelding: Her

Vi får besøk av Microsoft University!

Sett av ettermiddagen, for dette vil du ikke gå glipp av! Representanter for Microsoft University og deres partnere kommer for å møte nettopp deg, og håper du vil komme for å høre mer om de flotte mulighetene du har for å kick-starte karrieren din i et solid miljø. Gjennom 6 uker i august og september kan du få en unik mulighet til å gjøre seg selv ekstra attraktiv på arbeidsmarkedet, og sikre deg et unikt fortrinn i jakten på den rette arbeidsgiveren for deg.

Presentasjonen finner sted på KA-TBA001 på Akrinn. Her starter presentasjonen kl. 16:15, så det er lurt å være ute i god tid. Først skal vi bli bedre kjent med MSU, deres partnere og alle de fantastiske karrieremulighetene MSU kan by på. Deretter legges det opp til en matbit i form av pizza og brus, mens studenter og representanter for MSU og deres partnere kan mingle litt, bli bedre kjent, og kanskje gjøre en avtale om et speed-intervju dagen etterpå?

Dette vil du ikke gå glipp av!

Microsoft University – For deg som er nyutdannet og klar for en utfordring

Microsoft University ble etablert i 2007 som et svar på stor etterspørsel av Microsoftkompetanse i markedet. Prosjektet er et samarbeid mellom Microsoft og Microsoftpartnere som gir nyutdannede en helt unik karrierestart.

Merkenavnet MSU har, siden etableringen i 2007, bygget seg en sterk posisjon innenfor IT-markedet. Bedrifter kjenner MSU og vet at om de ansetter en MSU’er, så ansetter de kvalitet. MSU’ere er blandt bransjens fremste talenter, og etterspørselen er stor.

For en MSU kandidat dreier det seg ikke bare om faglig utvikling. MSU er også en nettverksarena hvor mange av morgendagens fremste IT-hoder møtes. Kandidatene blir godt kjent med hverandre gjennom de fem til seks ukene MSU – kursene varer. Man bygger nettverk, relasjoner og vennskap – både på det profesjonelle og personlige planet.