For en herlig start!

Posted by Ole Kristian Aune - Oct 01, 2017 - Nyheter - No Comments

Det er i skrivende stund 45 dager siden skolestart. En drøy måned av en mannsalder, men for en enkel linjeforening avhengig av studentfrivilligheten, er det utrolig hvor mye en kan oppnå. Her er en oppsummering av TIHLDEs engasjementer over den siste måneden.

Fadderuka tok oss med storm, både faddere og studenter. Heldigvis, hadde studentorganisasjonene en del spillerom for å delta i trivselen.

Linjeforeningenes Dag startet med en ivrig gjeng i Dødens Dal. Det ble oppvarming for kvelden med

både ett og to vennlige slag strandvolleyball, mens pølsene hveste på grillen. Turen tok senere retning Trondhjems Seilforening, for en toga-fest de gamle grekerne sent ville glemt. Vår daværende flørt Nucleus var på plass, og sammen gikk «romertoget» for å avslutte kvelden med dans og ståhei på et litt mer moderne Colosseum, kjent som Downtown.

1. september kom, og 113 hengivne EDB-ere stod klar for å avlegge ed. Med dansing, sang, hinderløype og stavekonkurranse, ble opptaket et kanontrivelig arrangement, med noe for alle. På kvelden fikk vi velsignet det nye medlemskapet med gode toner fra musikerne i Semikolon og Sweet Mansion Revival.

Immatrikuleringsballet kom to uker etter. Da var det endelig på med finstasen. Tre-retters med ytrefilét og mye annet snacks kan vi trygt si planta smilet om munnen på deltakerne. Alt stemte. Giftemålet med linjeforeningen Nucleus er starten på et partnerskap som vil ta oss til nye høyder. Hvem vet hva vi kan utrette sammen? Vi lukter på mange muligheter, blant annet egen fadderuke.

Suppleringsopptak for andre år på rad i TIHLDE. 14 nye medlemmer ble viet inn i sammenheng med sosialkveld, torsdag 21. september. Årets medlemsliste ble komplett, og vi i TIHLDE gleder oss til mange gode stunder med dere alle.

Sist, men ikke minst: En hyllest til studentfrivilligheten – for uten den, dør vi ut. Det ligger mange timer arbeid bak gjennomføring av slike arrangement, og disse ildsjelene som har nøstet alt sammen skal ha både heder og ære. Vi har også fått 18 nye frivillige i foreningen. Takk til alle! Vi er avhengige av dere, og oppmuntrer fremdeles alle som vil delta i å utforme trivselen som student, ikke bare for seg selv, men for alle, til å søke hos oss!