Bedriftsbesøk hos Acando

Posted by Ole Kristian Aune - Oct 11, 2017 - Nyheter - No Comments

Acando inviterer nok en gang til bedriftsbesøk i sine lokaler på Solsiden. Her vil vi få høre om hverdagen i et spennende konsulentselskap som har gode tradisjoner for å gi nyutdannede en flott start på karrieren. Etter presentasjonen vil det bli mingling, bespisning og øl i Acando sine lokaler. Husk å møte opp i god tid!

Dato: Mandag 16. oktober
Tid: Oppmøte SENEST 17:00
Plasser: 35
Prioritert: Dataingeniør, 3.-klasse
Sted: Acando, Beddingen 10, Solsiden, Trondheim
Påmelding: Her

Acando er et konsulentselskap som tilbyr tjenester i et spenn fra forretingsrådgivning, IT-rådgiving og arkitektur til systemutvikling, maskinlæring og IoT. Vi er i stadig vekst og tilbyr et spennende velkomstprogram. Vi har lang erfaring med å ta inn nyutdannede i Acando og et godt apparat for å ivareta deg som står på startstreken av din arbeidskarriere. Bedriftskulturen vår er basert på våre 3 kjerneverdier lagånd, engasjement og resultater. Disse verdiene, samt fokus på karriereutvikling og faglig kompetanse skal forme våre unge talenter til landets dyktigeste konsulenter. Acando-gruppen har ca. 1600 ansatte i fire land i Europa, hvor omtrent 200 sitter i Oslo og 40 i Trondheim.