Spillprogrammering i Visual Basic

Posted by Jenny Magdalena Aalmo - Apr 28, 2017 - Kurs - No Comments

Hvor: TBU203, Teknologibygget
Dato: 3. mai
Tid: 14:00

Viktig å ha Visual Studio intallert før dere kommer.

TIHLDE inviterer til kurs i spillprogrammering i Visual Basic. Kurset er gratis og åpent for alle, men TIHLDE- og TTS-medlemmer vil bli prioriterte.

Hvis man googler hvordan lage spill i VB (Visual Basic) vil mange av svarene starte med; hvorfor prøver du å lage spill i VB, du er en idiot, bruk noe annet. Det heter at det er synd å lage grafiske spill i VB, så det er akkurat det vi skal gjøre!

Vi bruker VB denne gangen siden det er det dere allerede kan. De som ikke har brukt det før vil finne det enkelt og logisk. Vi Skal lage forskjellige plattformspill med VB i Visual studios. Vi skal lære hvordan man lager «alle» typer spill før 3D. (Mario, Flappybird, Doodlejump, Space Shooters osv.)

Dette blir et veldig basic kurs, hovedmålet er å senke skuldrene og bruke et uegnet verktøy til å gjøre noe rart og gøy, for på mange måter er det det programmering handler om. Vi skal se på mulighetene og begrensningene i VB + VS, og hvordan man kan være kreativ. De samme prinsippene vil kunne brukes senere.

Facebook-event