Bedriftspresentasjon med Tieto

Posted by Jonas Krokan Ledal - Mar 16, 2017 - Nyheter - No Comments

Dato: Torsdag 23. mars
Tidspunkt: 16:15 (Husk å være ute i god tid!)
Hvor: KA-TBL001 (Stor-auditoriumet i Teknologibygget, 1./0. etg.)
Prioritert: 3. klasse dataingeniør og 5. klasse master
Plasser: 300+ på presentasjon, 50 på bespisning
Øvrig informasjon: Pizza og mingling med bedriftsrepresentanter for prioriterte studenter etter presentasjonen
Påmelding: Her


Har du lyst til å jobbe i et globalt miljø med verdensledende produkter og tjenester? I Nordens største IT-selskap vil du få muligheten til nettopp dette.

Tieto skal ansette traineer for 2017/2018 og søker derfor etter aktuelle kandidater.

Tieto er Nordens største IT-tjenesteselskap med sterk tilstedeværelse og leveringsevne i det globale markedet. Tieto har ca. 13 000 ansatte i mer enn 20 land og omsetter for 1,5 milliarder euro. Vi leverer helhetlige IT-løsninger til både privat og offentlig sektor som omfatter hele livssyklusen. I Tieto fokuserer vi på langsiktige kunderelasjoner. Vår virksomhet er bygget på bransjekunnskap, forståelse for kundenes prosesser, teknisk kompetanse hos våre konsulenter, samt egne produkter og tjenester. Vi er her først og fremst for våre kunder.

I Tieto synes vi det er spennende å jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi og utvikling, og ser på dette som en digitaliseringsreise som vi er heldige å få ta del i sammen med våre kunder. I Tieto vil du jobbe tett med dine kollegaer, både lokalt og på tvers av landegrensene. Vi hjelper våre kunder, i privat og offentlig sektor, med å skape nye forretnings- og tjenestemuligheter, og å forutse bransjeendringer som gir kundene et konkurransefortrinn.

For mer informasjon om jobb i Tieto, les gjerne stillingsannonsen på Finn.no.