Sit har kurstilbud for studenter i frivillige verv

Posted by Jenny Magdalena Aalmo - Jan 19, 2017 - Kurs - No Comments

sit_logo

Sit har nå åpnet kurspåmeldinger for studenter i frivillige verv. Alle kurs, coaching- og veiledningssamtaler er gratis.

En full oversikt over kurstilbudet finnes på Sit sine nettsider

 

 

Kurstilbudet vårt for studenter i frivillige verv er åpent for påmelding. Vi tilbyr mange ulike kurs, og dekker en rekke tema og problemstillinger en kan støte på som frivillig. Kursholderne våre har solid faglig bakgrunn, og lang erfaring med frivillige.

Skreddersydde kurs på bestilling

Vi i Sit Råd tilbyr kurs på bestilling til studentforeninger. Dere kan velge blant de fleste kursene i porteføljen vår, i tillegg til samarbeidstrening, tilbakemeldingsrunder, og kurs i intervjuteknikk og rekruttering. Innholdet i kursene kan også tilpasses noe etter behov dere måtte ha.

Kurs på bestilling går over én økt på tre timer, og holdes for minimum seks deltagere. Kurset er gratis.

Individuell veiledning og coaching

Sit Råd tilbyr coaching, individuell veiledning og fasilitering for ledere, nøkkelpersoner, styrer og grupper.

Som frivillig kan en møte på ulike problemstillinger. Disse kan knyttes til for eksempel arbeidsmiljø, motivasjon og ledelse. Som styre kan en også møte på utfordringer knyttet til ting som samarbeid, konflikter, og målsetninger. I situasjoner som dette kan Sit stille med coaching, veiledning eller fasilitering.

For mer informasjon, påmelding og spørsmål se nettsidene våre, eller kontakt rådgiver Mikkel Berg Strømstad på on.tisnull@datsmorts.greb.lekkim