Bedriftspresentasjon med Sopra Steria

Posted by Jonas Krokan Ledal - Nov 01, 2016 - Arrangement, Bedriftspresentasjon, Nyheter - No Comments

Når: Torsdag 03. november
Hvor: R2-auditoriumet, Realfagsbygget, Gløshaugen
Når: 1700
Hvem: 3., 4. og 5. Klasse
Bespisning: Graffi
Plasser: 25
Påmelding: Her!

Vi i Sopra Steria ønsker velkommen til bedriftspresentasjon på NTNU med god stemning og burger til minglingen på Graffi den 03. november. Sopra Steria er et av Norges største IT-konsulenthus, og en europeisk leder innen digital transformasjon. Vi ansetter årlig ca 200 personer, ca 70 av disse er nyutdannede til vårt Graduateprogram. Lurer du på hvordan det er å jobbe som konsulent hos oss, eller kanskje bare mer om hva vi driver med? Kanskje du er på jakt etter en spennende sommerjobb, eller ønsker du en pangstart på karrieren ved å bli en av våre neste Graduates? Da er det bare å melde deg på, vi vil også ha speedintervjuer til både sommerjobb og Graduate-programmet den 04. november. Mulighet til å kapre en jobb hos en av Norges beste arbeidsgivere kan være nærmere enn du tror!