Næringslivsuka 2016

Posted by Jonas Krokan Ledal - Jan 12, 2016 - Arrangement, Bedriftspresentasjon, Nyheter - No Comments

TIHLDE presenterer:
12511706_10156423324240367_2084791526_n

Ikke før er Årehelga lagt bak oss, så braker det løs med en drøy uke full av bedrifter, kurs og happenings! Vi har satt sammen et variert program, hvor du får hilse på flere ulike IT-bedrifter, lære mer om arbeidetsmarkedet i IT-bransjen, og forhåpentligvis få et springbrett inn i karrierelivet. Ta en titt videre for å se hva som venter deg i uke 3 og 4.


Academic Work Logo

Mandag 18. januar
Jobbsøkerkurs med Academic Work
16:00 – 18:00
K-aud

Mandagen sparkes det hele i gang, og til K-aud kommer representanter for Academic Work for å holde jobbsøkerkurs. Her vil du få viktig kunnskap om hvordan veien til arbeidslivet kan gjøres best mulig, enten du søker sommerjobb, traineeprogrammer eller fast jobb. Du vil få gode tips om hvordan å finpusse din CV for å kunne gjøre den relevant, interessant og forhåpentligvis lande deg et jobbintervju. Etter kurset, som varer i cirka 1,5-2 timer serveres det pizza.

Møt opp klokken 16 for å plukke opp kunnskap du har nytte av resten av livet!

OBS! Førstemann til mølla! Det kan være smart å være tidlig ute.


 

Tirsdag 19. januar
Bedriftspresentasjon med Nordic Semiconductor
16:00 – ca. 17:30
E-bygget, rom 123 eller 120

Tirsdag kommer Nordic Semiconductor til skolen, og holder bedriftspresentasjon for Elektra. Her har vi fått invitasjon til å bli med, og det er jo hyggelig. Nordic Semiconductor er en norsk produsent av integrerte kretser til bruk i trådløsteknologi. Selskapet har hovedkontor på Tyholt i Trondheim, og omsatte for 141 millioner dollar i 2010.

Det vil serveres pizza etter presentasjonen.

OBS! Her vil presentasjonen finne sted på E-bygget, hvor bl.a. byggingeniørene holder til. Rommet vil være EA123 eller EA120. Disse rommene ligger nært hverandre, så du ser raskt hvor strømmen av folk går.

Påmelding finner du her


Onsdag 20. januar
ITdagen 2016
10:00 – 15:00
Polarealet

Vi gjentar suksessen fra fjoråret, og inviterer til ITdagen på IIE. Her samles representanter for 10 bedrifter og masterstudier. Ta med deg den nylig finpussa CVen din fra mandagen, og møt opp i Polarealet mellom klokken 10:00 og klokken 15:00.

Det vil bli lett servering gjennom dagen, og klokken 12:00 har instituttledelsen spandert kake for å markere at vi nå er studenter ved NTNU.

Gjennom dagen vil enkelte av bedriftene presentere seg på cirka 20-25 minutter i K-aud, som en mini-bedriftspresentasjon. Møt opp, hør hva de har å si, og få et bedre bilde av arbeidsmarkedet og hva som venter deg hos de ulike potensielle arbeidsgiverne.

Påmeldte bedrifter:

  • Academic Work
  • Accenture
  • Bekk
  • Dips
  • Microsoft University
  • Sopra Steria
  • Lindbak
  • Master i IKT-basert samhandling (IIE)
  • Master i ledelse av teknologi (HHiT)
  • NITO

Vi vil forøvrig oppfordre de av våre medlemmer som går i 1.-klasse til å ta en titt her, for et bilde av ITdagen i fjor.

Program for dagen:
10:00 – ITdagen 2016 åpner
11:00 – Lindbak presenterer seg i K-aud
11:00 – Servering v/ Jentenett
11:30 – Sopra Steria presenterer seg i K-aud
12:00 – Fusjonsmarkering m/ kake i polarealet
12:30 – Master i IKT-basert samhandling presenterer seg i K-aud
13:00 – DIPS presenterer seg i K-aud
13:30 – Servering v/ Jentenett
15:00 – Ferdig for dagen

TIHLDE og Jentenett ønsker DEG velkommen til ITdagen 2016!
Vi gleder oss!


Accenture

Torsdag 21. januar
Bedriftspresentasjon med Accenture
16:30
K-AUD

Torsdags ettermiddag kommer Accenture på besøk. Alle påmeldte bør være på plass i god tid. Accenture er et globalt konsulentselskap som leverer tjenester innenfor rådgivning, teknologi og outsourcing, med omkring 302 200 ansatte som arbeider for kunder i mer enn 120 land.

Etter presentasjonen drar representantene fra Accenture og 60 av studentene på Graffi for å spise, mingle og bli bedre kjent. Her er det 3.-, 4.- og 5.-klassinger fra alle studiene som er prioritert. Informasjon om hva som kan bestilles av mat finnes i påmeldingen.

Påmelding finnes her. Husk at det er førstemann til mølla både for plass i K-aud og for bespisning.


Tirsdag 26. januar
16:00
Bedriftspresentasjon med Software Innovation
K-aud

Næringslivsuka 2016 rundes av med et besøk fra Software Innovation og Tieto. Software Innovation er et skandinavisk programvareselskap med en voksende internasjonal tilstedeværelse. De utvikler og leverer markedsledende standardløsninger for Enterprise Content Management (ECM) som gjør at virksomheter kan forbedre og effektivisere dokumenthåndtering, saksbehandling og teknisk dokumentkontroll. Selskapet har 350 ansatte og kontorer i Oslo, København, Stockholm og Bangalore.

Etter presentasjonen drar representantene fra Software Innovation og 40 av studentene på Egon Prinsen for å spise, mingle og bli bedre kjent. Her er desverre ikke studenter fra IT-støttet Bedriftsutvikling prioritert. 3.-, 4.- og 5.-klassinger fra de øvrige studiene vil bli prioritert.

Påmelding finnes her.

Vi i TIHLDE gleder oss veldig til Næringslivsuka 2016 og oppfordrer deg til å melde deg på, møte opp, finpusse CVen din, og forhåpentligvis come out ahead i kampen om de beste arbeidsplassene når du en dag er ferdig på IIE.

Vi sees!

På vegne av Næringsliv og kurs,

Jonas Krokan Ledal
Næringslivsminister

gro.edlhitnull@lekaro