Velkommen!

Posted by Erling Neset - Aug 10, 2015 - Info, Opptak - No Comments

Velkommen til HiST og IIE, nye studenter!
Vi i TIHLDE gleder oss til et nytt år, nye ansikter og mye morro!

tihlde-normal-1_03

Hvem er vi?
TIHLDE er Linjeforeningen for alle studenter og ansatte ved Institutt for informatikk og e-læring(IIE), Linjeforeningen ble stiftet 16. april 1993 med formål å fremme det sosiale og faglige tilbudet ved avdelingen. Mange ting har endret seg siden det men målet er fortsatt det samme.

TIHLDE baserer seg på frivillig engasjement fra studenter på avdelingen og består av Hovedstyret(HS), som står for den daglige driften, og fire undergrupper: Drift, Næringsliv og Kurs (NoK), Sosialen og PR/Info. I alt er det litt over 30 stk som er de aktive i linjeforeningen.

Medlemskap
Alle studenter ved Institutt for informatikk og e-læring kan bli medlem av TIHLDE. Vil du melde deg inn så har du en mulighet i løpet av året, og det er Innmeldingsfesten om noen uker. Her betaler du noen kroner og deltar i et lite ritual, før du får et livslangt medlemsskap i TIHLDE, med alle goder det bringer.  Detaljene kommer etterhvert her og på Facebook.

I oktober blir det generalforsamling og opptak til de forskjellige undergruppene, mer informasjon kommer etterhvert.

 

Håper dere gleder dere til fadderuka og til et nytt, herlig skoleår, for det gjør vi!
P.S. Et hett tips er å pugge TIHLDE-Eden, det kommer du ikke til å angre på…