Trøndelagsdagen 2015

Posted by Axel Hanslien - Jan 07, 2015 - Info, Nyheter - No Comments

Torsdag 22. januar kl. 10.00-15.30 arrangerer Næringsforeningen og NHO Trøndelagsdagen 2015 på Clarion Hotell & Congress i Trondheim.
Her får alle studenter fra høyere utdanning i regionen muligheten til å bli kjent med trøndersk næringsliv og knytte kontakter for prosjektoppgaver, sommerjobber og faste stillinger i spennende virksomheter. Mer enn 100 arbeidsgivere fra både privat og offentlig sektor i hele Midt-Norge deltar. I tillegg vil det være inspirerende foredrag av en rekke næringslivsledere.
Det er gratis inngang, mat og drikke med topp råvarer fra Trøndelag, og det trekkes gavekort med mange fine premier hele dagen.

 

Hva: Trøndelagsdagen 2015

Hvor: Clarion Hotell & Congress Trondheim

Når: 22. Januar kl. 10:00-15:30

Link: https://www.facebook.com/events/766721686697870/

 

Det er 40.000 studenter i Trøndelag. Veldig mange forlater regionen etter studiene uten å vite hvilke karrieremuligheter næringslivet her kan by på. Næringsforeningen i Trondheimsregionen ønsker i samarbeid med arbeidsgivere i privat og offentlig sektor fra hele Trøndelag å vise studentene at man både kan jobbe, bo og leve godt i Midt-Norge.

Sjekk ut hva næringslivet kan tilby deg på Trøndelagsdagen 2015, og ta gjerne med CV.

• 60-70 stands med spennende arbeidsgivere
• Inspirerende foredrag av næringslivsledere
• Sommerjobber og faste stillinger
• Prosjekt- og masteroppgaver for bedrifter
• Nettverksbygging med potensielle arbeidsgivere
• Gratis inngang, mat og drikke
• Utlodning av gavekort med fine premier

Deltakere fra næringsliv, pr. 7.1.15:
Adecco, Advokatfirmaet Bjerkan Stav, Aker Solutions, Atea, Avinor, Boa Offshore, Danske Bank, Dataforeningen Trøndelag, Deepwater Norway, EVRY, Experis, FjellTrainee, Fundator, Gjensidige, Grong Sparebank, Helse Nord-Trøndelag HF, HiST, Intro Trainee, KomTrainee, Kongsberg Seatex, Kvalitet & Ledelse, KystTrainee, Lerøy Midt, MARINTEK, Namdalskysten, NAV Sør-Trøndelag, Nordea, NTE Holding, NTNU Bridge, NTNU EVU Prosessledelse, OBOS Basale, OverhallaGruppen, Proneo, Revisorgruppen Trøndelag, Sandvik Teeness, SINTEF, Skogmo Industripark, Smart Media, SpareBank1 SMN, Talentverket, Teekay Petrojarl, TrønderEnergi, Verdal Industripark, Webcruiter.

Også en rekke kommuner og næringsforeninger stiller på stand under Trøndelagsdagen 2015. Kommunene er store arbeidsgivere, og trenger dyktige folk innen en lang rekke yrker. I tillegg kan de orientere om bomuligheter m.m. i kommunen.

Næringshager/næringsforeninger, pr. 7.1.15:
Hemne Næringshage, Kunnskapsparken/JOBBiNT, Leksvik Industriell Vekst, Namdalshagen, Nasjonalparken Næringshage, Næring og nyskaping Ytre Namdal, Rørosregionen Næringshage, Trøndersk Kystkompetanse, Vikna næringsforening.

Kommunale deltakere, pr. 7.1.15:
Agdenes kommune, Bjugn kommune, Flatanger kommune, Frøya kommune, Grong kommune, Hemne kommune, Hitra kommune, Holtålen kommune, Høylandet kommune, Inderøy kommune, Innherred samkommune, Klæbu Næringsforum, Malvik Næringsutvikling, Meldal kommune, Melhus kommune, Meråker kommune, Midtre Gauldal kommune, Namdalseid kommune, Namsos kommune, Namsskogan kommune, Nord-Trøndelag fylkeskommune, Nærøy kommune, Oppdal kommune, Orkdal kommune, Osen kommune, Overhalla kommune, Rennebu kommune, Rissa kommune, Roan kommune, Røros kommune, Røyrvik kommune, Selbu kommune, Skaun kommune, Snillfjord kommune, Snåsa kommune, Steinkjer kommune, Stjørdal kommune, Sunndal kommune, Sør-Trøndelag fylkeskommune, Trondheim kommune, Tydal kommune, Vikna kommune, Ørland kommune, Åfjord kommune.

Øvrige (deltar på fellesstand):
Buøy Gård, Folla Event, Kolvereid familiecamping Norveg, Kysthotellet Rørvik, Leka Brygge, Midt-Norsk Havbruk, Nils Williksen, Nordøyan, Norsk fisketransport, Rørvik Fisk, Sinkaberg Hansen, Ytre Namdal vgs/Val vgs.
Trøndelagsdagen 2015 er et samarbeid mellom Næringsforeningen i Trondheimsregionen, NHO Trøndelag, Trondheimsregionen og JOBBiNT.

 

Påmelding