BEKK: RoboCup 2014

Posted by Bjørn Gilstad - Feb 01, 2014 - Arrangement, Konkurranse - No Comments

robocup2

TIHLDE har 15 plasser i BEKK sin Robocup 2014 som avholdes 12. februar, 17:15, på Vega. Alle kan melde seg på,  men dataingeniører vil bli prioritert siden konkuransen baserer seg på programmering.

 

BEKK RoboCup er en mulighet for å leke med nyskapende og innovativ teknologi, møte andre engasjerte studenter og kjempe for at akkurat din skole skal stikke av med seieren. 

Det vil i hver by arrangeres en sosial og morsom bedriftspresentasjon, hvor vi starter med et kort inspirasjonsforedrag, før det serveres mat og drikke. Her deles man inn i lag hvor så hver av disse skal komme opp med den beste idèen og presentere denne for en jury. De beste lagene går videre til hver bys respektive byfinale. Kvalifiseringen er svært uformell og krever ingen forkunnskaper.

I byfinalen får lagene en liten programmeringsutfordring som vi vil annonsere info om på våre Facebook-sider. Igjen blir kreativiteten en viktig del av oppgaven.

Vinneren fra byfinalen går videre til landsfinalen som finner sted i Oslo 27. – 28. februar hvor et lag fra hver by vil konkurrere om hvilken skole som er best i landet. BEKK dekker reise og opphold for studenter fra Bergen, Trondheim og Tromsø. I landsfinalen skal man kombinere teknologien fra byfinalen med Lego Mindstorms. Den som bygger den beste roboten med den smarteste hjernen vinner hele konkurransen og vinnerlaget stikker av med et skolestipend på kr. 5000,- pr. deltaker.

 

Mer info | Påmelding