God Jul fra TIHLDE!

Posted by Bjørn Gilstad - Dec 16, 2013 - Info, Nyheter - No Comments

TIHLDE ønsker alle  en god jul! Håper alle får en fin jul og kommer tilbake uthvilt etter en velfortjent ferie. Vi har mye artig på lager for dere til neste år.

Julegave

ownCloud-300x141

 

Siden vi er så glad i våre medlemmer vil vi gjerne gi dere en julegave! Vi har satt opp vårt eget Dropbox alternativ, owncloud, som alle TIHLDE-medlemmer får bruke gratis. Her vil dere få 5GB i tillegg til de 10GB dere har på Colargol fra før.

OwnCloud

 

OwnCloud gjør det mulig for hvem som helst å sette opp sin egen privat nettsky.
I dag finnes det sync-klienter for Windows, Mac, Linux, Android og iOS. I tillegg er det mulig å aksessere dokumenter gjennom nettleseren. Den store fordelen med å lage din egen sky, er at du selv har kontroll over hvor dine data ligger! De samme mulighetene for synkronisering man ser i tilsvarende løsninger som for eksempel DropBox. ownCloud er i ferd med å etablere seg som en sterk konkurrent i dette markedet. Det unike med ownCloud er at hvis man allerede benytter Dropbox, kan man få tilgang til denne lagringen gjennom samme system. DropBox kan aksesseres som en mappe i OwnCloud, side ved side med lagring fra Amazon S3 eller direkte lagring i OwnCloud.

Din data er din

Alt av data som ligger på vår OwnCloud er kryptert med ditt eget passord. Dette vil si at ingen, ikke en gang administratorer, har tilgang til å se dine filer. Dette betyr også at om du mister passordet ditt vil du kunne tape data, så derfor har vi slått på muligheten slik at du frivillig kan gi administratorer tilgang gjennom ett recovery passord som vi har. Dette er slik at du slipper å være redd for å miste passordet ditt.

Logg inn på din egen nettsky med brukernavn og passord fra Colargol

Din nettsky