Bedriftspresentasjon Steria

Posted by Marie Nilsson - Aug 30, 2012 - Bedriftspresentasjon, Info - No Comments
Førstkommende tirsdag skal Steria ha bedriftspresentasjon her på skolen i KAUD. De vil holde intervjurunder dagen etter for de som er interessert i det.


Bindende påmelding til bedriftspresentasjon og intervjurunder her.


Hva: Bedriftspresentasjon av Steria
Dato: tirsdag 4. september
Klokka: 15:30
Hvor: KAUD AITeL
Intervjurunder blir avholdt 5. september 08:00-16:00 på pol-arealet

Det blir servert pizza og brus etter presentasjonen


«Steria er et av Europas 10 største it-konsulentselskaper. Med mer enn 40 års erfaring er vi en betrodd partner for mange av Norges største og mest krevende oppdragsgivere. Kunder som stoler på oss er virksomheter som Tollvesenet, DNB, Statens vegvesen, Telenor og Forsvaret, for å nevne noen. Tjenestene våre omfatter it- og forretningsrådgivning, systemutvikling, infrastruktur og drift. Internasjonalt er vi representert i 16 land og teller 20 000 medarbeidere inkludert 700 i Norge. Arbeidsformen vår kjennetegnes av et tydelig fokus på å forstå kundens problemstillinger, levere løsningen som lovet og skape reelle verdier.


Steria har et av landets største infrastrukturmiljø med over 200 konsulenter. Vi har ledende kompetanse innenfor en rekke fagområder som Microsoft, Citrix, VMware, Nettverk og datalagring. Vi fokuserer på å levere komplette dataromsløsninger til store og kompetansekrevende kunder. Plattformen kan være både Windows og UNIX/Linux. Miljøet består av en blanding av erfarne arkitekter og unge, sultne konsulenter. Steria har en klar vekststrategi og skal vi bli Norges ledende leverandør på bygging av it-infrastruktur!»