Generalforsamling

Posted by Bjørn I. - Sep 26, 2011 - Arrangement, Generalforsamling, Info, Nyheter - 5,428 Comments

På førstkommende onsdag (28.09.11) vil det bli arrangert generalforsamling i TIHLDE. Dette er et av de viktigste møtene som er i TIHLDE, så din deltakelse er svært viktig for oss, derfor håper vi at så mange som mulig kan komme!

Her skal vi igjennom hva som har skjedd og skjer i vår kjære linjeforening. Det skal gjennomføres valg av Leder Orakel og Sosialminister og Leder Drift. Sistnevnte velges internt i Drift og blir presentert på Genfors. Det blir da også mulighet for å melde seg til gruppene Orakel og Sosialen.

Genfors er TIHLDEs høyeste bestemmende organ, og det er her vi (medlemmene) vedtar lover og vedtekter og legger ann kursen for videre drift av TIHLDE og dets undergrupper. Etter møtet blir det servering av gratis pizza og drikke, for de som deltok på møtet.

For mer informasjon og saksliste, sjekk din skole- eller TIHLDE-epost.

Velkommen!

Hilsen Bjørn Inge, pr/info.