TIHLDE-konkurranse: Header

Posted by Bjørn I. - May 03, 2011 - Konkurranse, Nyheter - 5,104 Comments

TIHLDE lanserer nye nettsider! Vi har migrert fra Joomla til WordPress, som vi føler vil være et bedre og mer effektivt publiseringsverktøy for TIHLDE fremover. I den sammenheng har vi også et ønske om en mer aktiv tilstedeværelse på sosiale medier. Vi ønsker å feire ved å lanserer en header-konkuranse hvor DU kan delta!

 

Vinneren vil få sitt bidrag implementert på TIHLDEs nettside ut året, og vil bli premiert med heder og ære! (ja, og en Midtby-gavesjekk på 200 kroner!) Vi ønsker ikke legge for mange føringer for konkurransen, men ønsker at bidraget gir assosiasjoner til ting vi driver med på AITeL og i TIHLDE. Den må derimot inneholde TILDEs logo samt linjeforeningens fulle navn “Trondheim IngeniørHøgskoles Linjeforening for Dannede EDBere“. Headeren bør også være skalerbar. Fristen for konkurransen er 31.mai, og siden dette er midt i eksamenstiden ser vi frem til mange spennende bidrag som resultat av studentens evige prokrastinering.

 

Bidrag sendes til gro.edlhitnull@ofnirp, husk å skriv fullt navn.

 

TIHLDE-logoen kan lastes ned ved å trykke på linken.

tihldelogo (vektorbasert logo).